NEWS
valfresco

Plesačice USB-a Poreč nastupile na Dance Fest-u Novi Sad i osvojile pregršt medalja i pehara (foto)

GIR_2838
20.11.2018. 19:11; Učitavanja: 1.368; Početna / Sport / Plesačice USB-a Poreč nastupile na Dance Fest-u Novi Sad i osvojile pregršt medalja i pehara (foto)

Proteklog vikenda 80 plesačica iz udruge mladih predstavile su ponosno Poreč na prekrasnoj pozornici jednog od najkvalitetnijeg međunarodnog plesnog natjecanja Dance Fest Novi Sad.

Plesačice USB-a natjecale su se u gotovo svim kategorijama i disciplinama, a svoje su nastupe okrunile mnogobrojnim medaljama i peharima koje su izborile između 700 koreografija na što su izuzetno ponosne njihove trenerice Sabrina ČanićElisabeth Wertheim, Adila Bidžos i Ivana Domazet.

Kvalitetu samog natjecanja dokazuju vrhunski plesni klubovi kojima ovom prilikom Usb-ovke čestitaju na nastupima.

Grupne koreografije kao i formacije nagrađene su sa dva prva mjesta, dva druga mjesta i dva treća mjesta.

Istaknuti ćemo jedno posebno prvo mjesto koje je pripalo vrijednim mamama USB-a.

Mame, čija djeca su polaznici radionica USB-a, također su se natjecale na Dance Festu u kategorji seniori II te na taj način pokazale da ples zaista nema granica ! Osim što su se zabavile i zablistale na pozonici, dale su iznimno lijep primjer svojoj djeci.

BRAVO MAME !

Plesačice USB-a mogu se pohvaliti i solo nastupima pa tako čestitke idu Anamariji Posanović, Lari Brčić, Niki Brčić, Lani Brčić, Paoli Radoš, Sari Đukić, Emily jakominić, Petri Radojčić, Nini Cerin, Nini Puniš, Enoli Tomčić, Gaji Mingon, Luciji Korlević, Emili Ritoši, Emily Knapić, Eleni Naperotić, Lejli Hasanagić i Larisi Glavini koje su donijele kući šest prvih, tri druga i jedno treće mjesto u vrlo jakoj i mnogobrojnoj konkurenciji.

Vrhunac Dance Festa za USB jesu specijalne nagrade stručnog žirija za najbolje solo nastupe koje su pripale juniorki NINI CERIN. 

Nina je jedna izuzetno talentirana plesačica od 13 godina čiji uspjesi se nižu i postaju  sve veći pa nakon što je nedavno osvojila specijalnu nagradu za najbolju izvedbu na Island Dance Competition-u u Malinskoj, na međunaronom natjecanju Dance Fest Novi Sad se također istaknula svojom izvanrednim nastupima među vrhunskim plesačima i tako dobila čak dvije specijalne nagrade.

Ninine koreografije potpisuju Leonarda Lovreković i Ivana Domazet.

Osim mnogobrojnih pehara i medalja, sa sobom su djevojke u Poreč donijele i pune torbe doživljaja koje će im zacijelo biti inspiracija za novo stvaranje.

Trenerice se zahvaljuju svim roditeljima koji su im povjerili svoju djecu te onima koji su pomogli da sve ovo bude ostvarivo.

Isto tako plesačice se zahvaljuju gradonačelniku, gospodinu Lorisu Peršuriću koji je omogućio prijevoz do Novog Sada i time pomogao USB-ovkama da ponosno predstave ime grada Poreča  na tako velikom i važnom događaju u svijetu plesa.

USB Poreč s velikim veseljem koristi priliku da najavi veliko događanje u svijetu plesa, a to je DANCE FEST POREČ  , međunardno natjecanje koje će se održati od 5. do 7.4.2019. u dvorani Žatika.

I.D.

Print Friendly, PDF & Email