NEWS
valfresco

Plava Laguna nastavlja s turističkim ulaganjima u Umagu

2018-02-17_17h50_43
17.02.2018. 17:49; Učitavanja: 839; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna nastavlja s turističkim ulaganjima u Umagu

(TV Istra) Plava laguna nastavlja s turističkim ulaganjima: u umaškom kampu Stella Maris gradi se bazen od 900 metara kvadratnih, nova recepcija i luksuzni smještajni kapaciteti.

Iako trenutno sve izgleda kao veliko gradilište, do početka turističke sezone kamp u umaškom Stella Marisu poprimit će potpuno novi izgled. U cjelovitu rekonstrukciju atraktivnog „camping“ prostora, nadomak poznatog teniskog centra, Plava laguna ulaže 80-tak milijuna kuna. Gostima će tako na raspolaganju biti luksuzniji i raznovrsniji turistički proizvod.

Posebno će se urediti i sportsko-rekreacijske zone koje će ponudom biti idealne za goste koji traže aktivan odmor. Uložit će se i u proširenje kapaciteta, a kamp će biti bogatiji za 50 novih smještajnih jedinica.

Kako se radovi odrađuju u fazama, a trenutno se najviše odnose na postavljanje infrastrukture te na izgradnju betonske konstrukcije buduće recepcije i bazena, sve bi u konačnici trebalo biti dovršeno do lipnja i potpuno spremno za glavni dio sezone.

Uz uređenje u samoj zoni kampa, paralelno se radi i na rekonstrukciji prilaznih prometnica i pothodnika, u čijem financiranju sudjeluje i Plava laguna.

Dok se na sjevernom dijelu gradi kružno raskrižje, koje će prometno bolje povezati ulaz, odnosno izlaz iz kampa. Uz investicije na prostoru Stella Marisa, Plava laguna 4,7 milijuna eura ulaže i u 54 nove smještajne jedince kategorije 4 zvjezdice, koje se vezuju uz Hotel Sol Umag. Sve će, kažu iz ove turističke tvrtke, spremno dočekati nove, kao i već poznate goste, koji će za odmor i ovog ljeta odabrati upravo Umag.

TV Istra

Print Friendly, PDF & Email