NEWS
valfresco

Odličan nastup mladih stolnotenisača stolnoteniskog kluba “Tar”

20181125_1114081-1543299167883
28.11.2018. 00:35; Učitavanja: 92; Početna / Novosti / Okolne općine / Odličan nastup mladih stolnotenisača stolnoteniskog kluba “Tar”

Proteklog vikenda u Srdočima u organizaciji istoimenog stolnoteniskog kluba, održano je pojedinačno prvenstvo Primorsko-Istarsko-Goranske regije u stolnom tenisu.
Ovo natjecanje okupilo je blizu tridesetak mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te juniora i juniorki regije.

Za Stolnoteniski klub “Tar“ u kategoriji mlađih kadeta nastupili su; Filipović Ivan, Filipović Danijel i Maršić Teo.

Iznimno lijepom igrom, sva trojica uspjeli su proći natjecanje u skupinama te se plasirati u glavni žrijeb natjecanja. Najviše umijeća i nešto sportske sreće imao je Ivan Filipović, koji je uspio doći do polufinala i osvojiti pehar za treću poziciju koju je pak podijelio sa igračem Pule, dok su Teo Maršić i Danijel Filipović uspjeli zauzeti pozicije među prvih šest što je više nego odličan uspjeh.

Idući tjedan u Puli nastupaju kadeti i seniori iz svih klubova regije dok je odmah tjedan iza toga na rasporedu Županijska liga u Umagu te istog dana i natjecanje za klince i klinceze te najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje regije i to treće po redu. Prema zadnjim informacijama  3.otvoreni turnir regije održati će se u Vrsaru.  

Posljednji u nizu stolnoteniskih turnira u prosincu biti će u Poreču a okupit će sve kategorije najmlađih stolnotenisača iz Istarske županije.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email