NEWS
valfresco

Novi uspjeh Kickboxing kluba Vrsar-Funtana: srebro i zlato na međunarodnom “Alpe Adria open 2018” turniru

alpe adria open 2018 2jpg (9)
31.05.2018. 23:21; Učitavanja: 306; Početna / Novosti / Okolne općine / Novi uspjeh Kickboxing kluba Vrsar-Funtana: srebro i zlato na međunarodnom “Alpe Adria open 2018” turniru

Na 12. tradicionalnom Međunarodnom kickboxing turniru „Alpe Adria Open 2018“ održanom u subotu 26.05.2018 nastupilo je  450 natjecatelja iz 44 kluba Češke, Slovačke, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.  

Natjecanje je  održano u disciplinama: point fighting, light contact i kick light prema WAKO pravilima.

Unatoč velikoj konkurenciji  i činjenici da je među natjecateljima je bio značajan broj reprezentativaca prijavljenih država, članovi KBK Vrsar – Funtana postigli su značajne rezultate.

Nikola Andrić nastupio je u kategoriji -28 kg, natjecatelji početnici. Imao je četiri borbe, u prvom kolu pobijedio je natjecatelja iz KBK Buje, zatim natjecatelja KBK „Zeus“, u polufinalu je pobijedio predstavnika KBK „Planet“ Pula.  U finalu je pobijedio bolji slovački natjecatelj iz kluba Fighting GYM Sergeii Nozhov te je Nikola svome klubu donio srebrnu medalju.

U  disciplini point fighting do -32 kg nastupila su naša dva natjecatelja i obojici je obo bio prvi službeni nastup. Petar Matukina  je prvu rundu počeo s početničkom tremom te je njegov protivnik napravio značajnu bodovnu razliku. U drugoj rundi Petar ga je bodovno gotovo stigao, što je značajan uspjeh budući da je imao daleko iskusnijeg protivnika koji je i osvojio  prvo mjesto.

Emil Mujkić je u svom prvom nastupu bodovno vodio, a izgubio je za nijansu. Emil je najbolji tehničar u KBK Vrsar – Funtana i njegovo vrijeme tek dolazi.

Riana Košenina je u svom prvom natjecanju bila srčana, pružila je odličnu borbu, ali je izgubila od bolje natjecateljice za dva boda.

Posljednja je nastupila Lea Jukić. Imala je tri borbe, u finalnoj borbi pobijedila je odličnu natjecateljicu te osvojila zlato za sebe i svoj klub.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email