NEWS

Novi jumbo-plakati Turističke zajednice Poreča na ulazima u grad

20180620_104143
26.06.2018. 13:55; Učitavanja: 438; Početna / Gospodarstvo / Novi jumbo-plakati Turističke zajednice Poreča na ulazima u grad

Ususret turističkoj sezoni Turistička zajednica Grada Poreča je postavila novi pozdravni jumbo plakat na ulazu u grad.

Izrada jumbo plakata povjerena je kreativnom Studiu Sonda s obzirom da je upravo Sonda izradila vizualni identitet destinacije „You Complete Us / Ti nas upotpunjuješ“.

Na novim plakatima odabrane su fotografije koje su snimljene poštujući temelje vizualnog identiteta i slogana destinacije. Za njihovu izradu korištena je tehnika kojom se želio postići dojam involviranosti samog gosta u konkretne situacije u destinaciji – u skladu sa trendovima suvremenog izričaja koji se koriste na društvenim mrežama. Fotografije se direktno obraćaju posjetiteljima, odnosno onaj tko gleda sliku plakata može se osjetiti dijelom priče jer su na njima ljudi koji uživaju u Poreču, i pozivaju promatrača da im se pridruži, što je u skladu s cjelokupnim brediranjem destinacije.

Sukladno Godišnjem planu rada i financijskom planu Turistička zajednica Grada Poreča u narednom periodu će zamijeniti i ostale jumbo plakate postavljene na svim ulazima u grad, poručuju u Turističkoj zajednici Poreča.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
HALF 2020-S2
DSG 2020 -S