NEWS
valfresco

Na Primorskem sejmu u Kopru predstaviti će se i Polidor Camping Park iz Funtane

polidor-250506-147
24.05.2018. 21:31; Učitavanja: 335; Početna / Gospodarstvo / Na Primorskem sejmu u Kopru predstaviti će se i Polidor Camping Park iz Funtane

Županijska komora Pula organizirala je zajednički nastup istarskih tvrtki na Primorskom sajmu u Kopru, koji se održava od 25. do 27. svibnja. Riječ je o 25. izdanju međunarodnog obrtničko-poduzetničkog sajma, na kojem će se okupiti oko 150 izlagača.

Na štandu HGK – ŽK Pula predstavit će se najveći istarski proizvođač i opskrbljivač u području pekarske i slastičarske djelatnosti Brionka d.d. iz Pule, kao i proizvođač maslinovog ulja iz vlastitog ekološkog uzgoja Stancija St. Antonio d.o.o. iz Vodnjana. Izlagač je i Polidor Camping Park iz Funtane – kamp s četiri zvjezdice, koji je otvoren cijele godine, a među ostalim, nudi smještaj u mobilnim kućama i glamping šatorima.

U sklopu sajma, Primorska gospodarska komora iz Kopra, organizira okrugli stol o novostima o zakonodavstvu na području prekogranične suradnje i zapošljavanja, na kojem će, na temelju dugogodišnje partnerske suradnje sudjelovati predsjednica ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić.

HGK – ŽK Pula sufinancirala je nastup te omogućila izlagačima sudjelovanje pod povoljnim uvjetima.

 

Print Friendly, PDF & Email