NEWS

Međunarodni susret Lionsa u „Masliniku dobrote“

Lionsi u Masliniku
22.08.2019. 08:25; Učitavanja: 252; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Međunarodni susret Lionsa u „Masliniku dobrote“

Porečki Lionsi ne miruju ni u vrijeme ljetne pauze. Tako su sinoć u „Masliniku dobrote“ u Bajkinima, kod porečkog Lionsa, vinara Marina Rossia ugostili svoje prijatelje, članove Lions Cluba Stuttgart.

Tom prilikom razmijenili su klupske zastavice i okačili pločicu sa imenom donatora na maslinu čiji je donator najstariji Lions Club iz Stuttgarta koji postoji već 65 godina.

Da podsjetimo: „Maslinik dobrote“ je jedan od  projekata Lionsa, koji je zaživio prije 2 godine zahvaljujući obitelji Rossi, koja je zasadila 100 maslina. Za te masline se kontinualno prikupljaju donacije koje idu u fond iz kojeg se stipendira po jedan istarski student vinarstva.

Porečki Lionsi su jako ponosni da je ovo u međuvremenu postao međunardoni projekt. Projekt podržavaju donatori iz Italije, Njemačke i drugih zemalja.

Zainteresirani građani se svojom donacijom mogu uključiti u ovaj projekt i tako i sami doprinijeti njegovom uspjehu i humanitarnom radu Lionsa.

Lions club Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email