NEWS
valfresco

M.P.P.: Besplatna edukacija Poduzetničke akademije za žene: “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”, Marijeta Matijaš

Marijeta2
12.10.2019. 20:23; Učitavanja: 179; Početna / Gospodarstvo / M.P.P.: Besplatna edukacija Poduzetničke akademije za žene: “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”, Marijeta Matijaš

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u ponedjeljak, 14. listopada 2019. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 16,00 sati održati edukacija u na temu “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”. Edukaciju će voditi Marijeta Matijaš, prof., stručnjakinja za poslovnu komunikaciju. Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do ponedjeljka 14.10. do 10h.

Kakvu ulogu ima javni nastup u poslovanju i brendiranju? Je li nam uopće potreban? Koliko nam pomaže ili odmaže u prezentaciji svojih proizvoda i usluga? Zašto još i to moram znati?

Javnim će se nastupom, neminovno, susresti svi poduzetnici u nekom trenutku svog poslovanja. Ne mora to nužno biti gostovanje u medijima, na sajmovima ili konferencijama. Jednake vještine zahtjeva i vođenje sastanaka, predstavljanje novih proizvoda i usluga potencijalnim ulagačima ili pregovaranje za bolje uvjete kreditiranja. Kada smo poduzetnici ili obrtnici – svaka je situacija prilika za javni nastup! Pa zašto ga onda ne savladati?

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča-Parenzo, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je treća od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad Poreč-Parenzo provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email