NEWS

Kaštelirski park premali za brojnu publiku na projekciji animiranog filma “Spiderman”

20190817_204114
18.08.2019. 18:04; Učitavanja: 150; Početna / Lifestyle / Zabava / Kaštelirski park premali za brojnu publiku na projekciji animiranog filma “Spiderman”

Projekcija prvog dječjeg animiranog filma Spiderman u centralnom kaštelirskom parku pokazala se izvrsnom idejom; pravo osvježenje za najmlađe raznih uzrasta koji su, u pratnji roditelja napunili park do zadnjeg sjedećeg mjesta. 

Osim mnogobrojne lokalne publike, projekcija je privukla i poveći broj stranih gostiju, kojih je na području općine sve više a koji su, sudjelujući na raznim ovogodišnjim manifestacijama, i ovog puta pokazali interes. Zvjezdano ljetno nebo, prekrasna prirodna kulisa te zanimljive avanture Spidermana oduševili su najmlađe, ali i same organizatore, turističku zajednicu i općinu.  

Projekcija prvog dječjeg animiranog filma jedna je u nizu manifestacija kojom se nastoji oživiti park u centru Kaštelira tokom ljetnih mjeseci. Putem ovogodišnjeg bogatog ljetnog sadržaja, namjera organizatora je da na suvremen i raznolik način kaštelirski park postane mjestom okupljanja mještana ali i njihovih sve mnogobrojnijih gostiju.

Ovogodišnji odličan odaziv na raznovrsnost događanja u općini, potvrda je da mikro destinacija poput Kaštelira treba ponuditi raznolik sadržaj događanja, odnosno konstantan rast turističkih brojki u općini mora biti popraćen bogatijim sadržajem i ponudom, naravno u okviru mogućnosti, – komentirala je voditeljica Tz-a Romina Sinosich.

Ljeto u Kašteliru nastavlja se i sljedeće subote, 24. kolovoza u 20.30 sati kada je planirana projekcija nagrađivanog filma A star is born.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email