NEWS

Galateice poklonile nastup svojoj općini Vrsar

IMG_1552
02.05.2018. 11:43; Učitavanja: 424; Početna / Novosti / Okolne općine / Galateice poklonile nastup svojoj općini Vrsar

Povodom fešte za Prvi maj, ritmičke gimnastičarke kluba Galatea nastupile su pred brojnim Vrsaranima i Vrsarankama kako bi u svojoj općini pokazale rezultate svog rada i truda. U dvije grupne i pet samostalnih točaka, djevojčice su pokazale što su sve naučile u godinu dana, koliko klub postoji. Publici su se predstavile Viktorija Rakovac, Iana Benčić, Mia Vidnjević, Francesca Bernobić, Lea Klaić, Lea Buršić, Sara Vajagić, Julia Arman, Lana Stanić, Lara Brajković, Vita Brajković i Nika Šakota. Djevojčice su za svoje umijeće dobile veliki pljesak i oduševljenje publike.

Pred gimnastičarkama je prvenstvo Istarske županije, a ako vas zanima kako njihove točke izgledaju ili razmišljate svoje dijete upisati na ritmičku gimnastiku, dođite u Pulu 13. svibnja te saznajte više o ovom sportu.

Klub vode:

– svjetski poznata trenerica i sutkinja međunarodne kategorije Elena Bosykh, koja je vodila rusku reprezentaciju, trenirala brojne vrhunske gimnastičarke, a pod njenim je vodstvom Svetlana Putintseva postala svjetska prvakinja

– baletna majstorica Anna Bosykh, koja je trenirala gimnastičarke iz Rusije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Belgije i brojnih drugih zemalja

Sunčica Hasagić, diplomirana kineziologinja specijalizirana za fizičku pripremu

Klub trenutačno prima nove članice te se pozivaju sve djevojčice koje se žele baviti ritmičkom gimnastikom da se jave na broj telefona 091 613 96 99. Treninzi se održavaju u dvorani Intersport u Zelenoj Laguni. Dođite na probni trening i zaljubite se u najljepši sport na svijetu!

Za više informacija kontaktirajte potpredsjednicu kluba Sunčicu Hasagić na [email protected] ili na 091 613 96 99.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S