NEWS
valfresco

Debitantska utakmica stolnotenisačica STK Jadran, gorki poraz stolnotenisača u Matuljima

Debitantska utakmica ženske ekipe STK Jadran
07.10.2019. 08:34; Učitavanja: 50; Početna / Sport / Debitantska utakmica stolnotenisačica STK Jadran, gorki poraz stolnotenisača u Matuljima

STK Jadran u novu sezonu ulazi i s ženskom ekipom. Ženska ekipa će ove godine nastupa u 1. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – zapad. Za STK Jadran nastupaju: Željka Sloković, Dora Popec i Matea Arlović. Prvu utakmicu u ovoj sezone ženska ekipa otišla je na gostovanje u Crikvenicu. Nažalost cure nisu uspjele upisati pobjedu. Ekipa iz Crikvenica je prošlogodišnji viceprvak ove lige te cure s rezultatom 2:4 mogu biti zadovoljne.

19.10 STK Jadran odlazi u dva gostovanja. Prvo kod ekipe u Samobor te isti dan odlaze i u Zabok. Nadamo se da na ova dva gostovanja cure će uspjeti upisati prvu pobjedu.

U subotu 5.10 ekipa STK Jadran otišla je na gostovanje u Matulje. Radi spriječenosti jednog od prvotimaca s ekipom na gostovanje je otišao mladi igrač Ivan Staraj. Ivanu je ovo bila debitantska utakmica u 2. ligi. Nažalost nije uspio ostvariti prvu pobjedu no svojom borbom i predanošću pokazao da ima volje i želje za napretkom.

Prvi meč otvara Augustinović protiv Kršovnika te gubi glatko 3:0. Nakon toga Staraj igra drugi meč gdje također je izgubio 3:0. Zadnji meč prije parova odigrava Otočan protiv Vidovića. Vidović je odlično otvorio meč gdje poveo 2:0 i Matuljani su bili spremni upisati si još jednu pobjedu. No u 3. setu Otočan napokon dolazi do odlične taktike gdje okreće meč u svoj korist i pobjeđuje na kraju s 3:2. Igre parova za STK Jadran igrali su Otočan i Augustinović gdje su izvukli deblji kraj. Parovi su se igrali do 5 seta gdje su Otočan i Augustinović uspjeli se održati hladne glave i pobijediti u parovima.

Nakon toga meč se zakuha gdje se igrao i odlučujući meč. Za STK Jadran igrao ga je Otočan. Otočan nakon odličnog preokreta i igre u parovima, nije uspio zadržati uspješnu seriju i gubi meč 3:2 gdje s konačnim rezultatom 4:3 domaća ekipa odnosi pobjedu. STK Jadranu je ostao gorak poraz gdje su mogli upisati prvu pobjedu. 19.10 će Jadran tražiti svoju prvu pobjedu na domaćem terenu protiv ekipe iz Malinske. Pozivamo sve zainteresirane da dođu ga pogledati.

L.O.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email