NEWS
valfresco

Aeromix, klub za aerobic, ples i sportsku rekreaciju od prošlog vikenda u novoj dvorani

viber_image_2019-10-19_11-49-56
23.10.2019. 23:34; Učitavanja: 1.041; Početna / Lifestyle / Zabava / Aeromix, klub za aerobic, ples i sportsku rekreaciju od prošlog vikenda u novoj dvorani

Prošlog je vikenda poznati porečki klub Aeromix, kojeg godinama vodi Porečanka, popularna Neda Modrić, preselio svoje aktivnosti u novouređenu prigodnu dvoranu na Gornjim Špadićima.
Službeno otvorenje dvorane uz prigodnu feštu bilo je prošlog petka, uz brojne članice i simpatizere kluba i rada Nede.
Veselom društvu pridružili su se u petak i gradonačelnik Loris Peršurić te predsjednik Sportske zajednice Grada Poreča, Alfredo Mendiković.

Neda Modrić bavi se aerobicom još od, za nekoga “davne” 1996. godine, a službeno radi u Poreču od 2002. godine, uvijek u iznajmljenim prostorima.
Želja joj je bila, kaže Neda, jednom ipak imati “svoja četiri zida”, i sada se konačno i ta želja ispunila. Neda je inače licencirana trenerica fitnessa, pilatesa, one core fitnessa, zumbe.

Nova dvorana Aeromix kluba je površine 150m2, opremljena brojnim rekvizitima za grupne treninge i klimatizirana je, a za hladne dane instalirano je i podno grijanje.
Kao što je poznato, Aeromix radi svaki dan od ponedjeljka do petka ujutro i poslijepodne, a detaljnije informacije Neda objavljuje na  Facebook grupi #AEROMIX-a. Od nedavno u Neda je u ponudu Aeromixa uvela i pilates za trudnice kao i vlastiti program PILATESart.

Želite li se i pozabaviti svojom kondicijom, gibljivošću i zdravljem, preporučamo Vam

Fan club za sve polaznice i one koje ce to tek postati…..
Klub za aerobic, ples, sportsku rekreaciju, pilates i zumbu.
Kontakt
Neda Modrić
0993119777

…znate ono, kad ostanete bez teksta, pa napisete cijelu knjigu…zapravo cekala sam da se emocije stisaju,dojmovi posloze i da pokušam izabrati prave riječi…iskreno tek kad biste u tren zavirili u moju dušu,tek tada biste uspjeli shvatiti kako se osjećam. HVALA svima što jeste, što postojite, što ste uz mene i moj san…svi VI koji ste otvaranje dvorane učinili posebnim, predivnim i ukrasili ga jednom nevjerojatno pozitivnom vibrom. TAKO LIJEPU I TOPLU VEČER mislim da nikada u životu nisam imala. Drage moje Aeromixice, moje prijateljice i prijateljI :-) hvala vam na prekrasnim poklonima, iznenađenjima, na pomoći oko naše večeri.PONOVILO SE! :-)p.s. spot by Mlaggio the kralj :-)

Gepostet von Neda Modrić am Dienstag, 22. Oktober 2019

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email