NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Zucchero i Dido stižu u Rovinj na Summer music festival !

RMF20
19.02.2020. 23:08; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Zucchero i Dido stižu u Rovinj na Summer music festival !

Talijanska blues & soul ikona, kako ga svi od milja nazivaju, “otac talijanskog blues-a”, u sklopu svoje europske turneje ‘D.O.C’ dolazi ponovno rasplesati istarsku publiku, kako pjesma kaže, ispod punog mjeseca.
Publika koja će imati prilike uživati u novim i starim hitovima poput upravo spomenute “Baila Morena”, “Senza Una Donna”, “Diavolo in me”, “Partigiano Reggiano”, i mnoge druge… 

Nemojmo zaboraviti kako je glazbena karijera Zucchera impozantna: milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima… Stoga ne propustite priliku svjedočiti ovom spektaklu koji će se održati 24.06.2020. na otvorenom parkiralištu Valdibora u intimnoj oazi, tik uz more.

U srpnju na scenu dolazi jedan od najprepoznatljivijih vokala u pop glazbi od 90-ih, Dido, koja po prvi puta dolazi u Hrvatsku. Poznata engleska kantautorica, poznata po hitovima kao što su “Thank you” i “White flag”, nastupit će 25.07.2020. u dvorištu stare tvornice duhana u Rovinju.

Za ovu posebnu priliku, predgrupa Dido bit će hrvatska grupa Detour, koja je sigurno pravi izbor za ovakav tip događaja.

ULAZNICE EVENTIM.HR

https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/rovinj-summer-music-festival-2002/profile.html

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email