NEWS

Zlatni i srebrni članovi Biciklističkog kluba Poreč na XC utrci Bale pod zvijezdama

2023-08-22_09h44_06
22.08.2023. 09:44; ; Početna / Sport i rekreacija / Zlatni i srebrni članovi Biciklističkog kluba Poreč na XC utrci Bale pod zvijezdama

U subotu 19.08.2023. u Balama je održana XC utrka pod nazivom Bale pod zvijezdama u organizaciji Biciklističkog kluba Axa.
Specifičnost utrke je start u 22:00 sata navečer u samom centru Bala sa bezbroj zanimljivih prolaza kroz uske mjesne kamene ulice gdje publika navija za svoje favorite. Brzi prolazi lokalnim poljskim putevima spoj su koji sve sudionike očarava i pruža im poseban užitak vožnje. Ako uzmemo u obzir i tople ljetne noći, užitak je kompletan! Unutar staze od 22 km, za one najbrže koji voze 7 krugova, visinska razlika je samo 30tak metara po krugu.
 
Članica Biciklističkog kluba Poreč Dijana Benković unutar vremenskog limita od sat vremena, odvozila je 5 krugova te osvojila 1. mjesto u kategoriji Master W (30+) dok je Diego Žužić odvozio 7 krugova i u kategoriji Seniori U30M i osvojio drugo mjesto.
Na utrci je sudjelovao i Tom Ban u kategoriji Master B.
 
Čestitke svim natjecateljima, posebno pobjednicima po kategorijama i pohvale organizatoru Biciklistički klub AXA na odlično organiziranoj utrci.
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email