NEWS
VALFRESCO sredina

„Želite ostvariti svoju poduzetničku ideju?“ – prezentacija potpora za poduzetnike u turizmu u petak, 28.10.22. u Domu obrtnika

26.10.2022. 18:57; ; Početna / Gospodarstvo / „Želite ostvariti svoju poduzetničku ideju?“ – prezentacija potpora za poduzetnike u turizmu u petak, 28.10.22. u Domu obrtnika
mjesec2022

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 28. listopada 2022. u Domu obrtnika, s početkom u 13.00 sati održati će se prezentacija potpora za poduzetnike u turizmu sukladno nedavno objavljenom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje održivosti te poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma“.

Poduzetnik ste u turizmu? Želite dodane vrijednosti za Vaš smještajni objekt ili pak razmišljate o dodatnim sadržajima putem zabavnih i tematskih parkova?

Privatni ste iznajmljivač koji je spreman pretvoriti smještajne kapacitete u obiteljske i/ili specijalizirane male hotele? Jeste li spremni pokrenuti svoj poslovni subjekt u cilju proširenja smještajnih kapaciteta?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom rada u projektima, vlasnica „EU22“ obrta za poslovno savjetovanje  i Marijana Kordić, magistrica struke smjera gospodarstvo EU, s višegodišnje iskustvom u prijavi na natječaje za bespovratna sredstva i vlasnica obrta za poslovno savjetovanje „MK Vizual“.

Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna