NEWS

Zbog radova na uređenju pješačkog prelaza (kod “županijske zgrade”) privremena regulacija prometa ulicom od Viala prema Narodnom trgu

pješački prijelaz riva
26.01.2023. 20:57; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Zbog radova na uređenju pješačkog prelaza (kod “županijske zgrade”) privremena regulacija prometa ulicom od Viala prema Narodnom trgu

Od sutra, petka 27.01.2023. na snazi će biti privremena regulacija prometa Obali maršala Tita u Poreču, točnije na dionici od Viala do Narodnog trga, zbog radova na sanaciji pješačkog prijelaza, kod kućnog broja 4.

Radovima će se ovaj pješači prijelaz pretvoriti u uzdignutu plohu, radi sigurnijeg kretanja pješaka na ovom frekventnom dijelu. Naime, zbog čestih upita građana i predstavnika nadležnog mjesnog odbora Joakim Rakovac, ukazalo se na potrebu da se ovaj pješački prijelaz učini sigurnijim za sve pješake, pogotovo djecu, majke s kolicima i starije osobe koje šetaju rivom i koriste sadržaje okolnih ustanova.

Radovi na uređenju pješačkog prijelaza trajat će do ponedjeljka 30. siječnja, a promet će se odvijati u dvije faze, većinom vremena jednosmjerno iz smjera Viala prema Narodnom trgu i obilaznim pravcem preko ulica A. Negri, P. Kandlera i Istarskog razvoda, dok će u drugoj fazi biti potpuno zatvoren za promet. Radove će izvoditi poduzeće Cesta d.o.o. Pula.

Molimo sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije

Grad Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email