NEWS

Zbog kiše odgađa se izložba fotografija na gradskoj tržnice i podjela višekratnih vrećica za voće i povrće povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša,

PLAKAT izložba SDZO
05.06.2023. 08:50; ; Početna / Obavijesti / Zbog kiše odgađa se izložba fotografija na gradskoj tržnice i podjela višekratnih vrećica za voće i povrće povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša,

Usluga Poreč obavještava da se planirana izložba fotografija na gradskoj tržnice i podjela višekratnih vrećica za voće i povrće povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, odgađa zbog vremenskih uvjeta.

Novi termin izložbe i obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša bit će poznat u narednim danima o čemu ćemo na vrijeme obavijestiti sve naše sugrađane.

Izložba fotografija ustupljenih od strane WWF-a te radovi naših fotografa Romana Basanića i Irine Lovrić u  prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, u predvorju kazališta započinje, po planu, danas u 12 sati.

Pozivamo vas da nam se pridružite kako bismo zajedno istaknuli važnost očuvanja našeg okoliša i potaknuli promjene prema održivom načinu života.

Usluga Poreč d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email