NEWS

U utorak, 6. lipnja velika plesna završnica USB-a Poreč: U Intersport centru nastupa dvjestotinjak djece i mladih

USB završna plesna produkcija
05.06.2023. 08:45; ; Početna / Obavijesti / U utorak, 6. lipnja velika plesna završnica USB-a Poreč: U Intersport centru nastupa dvjestotinjak djece i mladih

Udruga mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč i novoosnovani Sportski plesni klub USB Poreč pripremaju veliku plesnu završnicu za kraj školske godine. Priredba će se održati u sportskoj dvorani Intersport centra u Zelenoj Laguni, u utorak, 6. lipnja, s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan, a dobrodošli su svi građani te posebno mališani i mladi zainteresirani za različite plesne discipline, od hip hopa do suvremenog plesa.

Nastupit će dvjestotinjak djece i mladih koji će pokazati svoje talente i što su sve naučili marljivo trenirajući tijekom proteklih mjeseci. Bit’ će to prilika za vidjeti i koreografije s kojima su USB-ove plesačice osvojile vrijedne nagrade na brojnim natjecanjima. Od ove su godine neke od njih i članice novoosnovanog Sportskog plesnog kluba USB Poreč, koji djeluje pod okriljem Hrvatskog sportskog plesnog saveza, a USB-ovci su ga osnovali kako bi valorizirali svoje plesačice kao sportašice.

Kao posebni gosti predstavit će se aktualni državni prvaci u umjetničkim plesovima, članovi Plesnog kluba Modus iz Zagreba. S ovim uspješnim zagrebačkim klubom USB surađuje već niz godina, prvenstveno kroz zajedničke edukacije i male Erasmuse – razmjene učenika.

 

Print Friendly, PDF & Email