NEWS
Ljekarna

Završio je plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08

IMG_7806
03.08.2022. 08:22; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Završio je plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08

Red zabave, red plesa, red izleta, red kupanja, tako bi opisali plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 koji se ove godine u dvije smjene  održao tijekom srpnja.

Stekla su se nova prijateljstva, obnovila neka stara, neki su naučili svoje prve plesne korake i odlučili da žele od jeseni više plesati, družiti se i jednostavno provoditi vrijeme zabavnije. Bilo je i onih koji su shvatili koji je njihov životni poziv, dobili više samopouzdanja, a neki su se samo isključili i uživali u trenutnim aktivnostima.

Voditeljice kampa Chiara Pisak, Mia Dogančić i Nikolina Popović  su u ova četiri tjedna svojom ljubavlju i toplinom dale sve od sebe da djeci bude zabavno, poučno i, što je najvažnije, da djeci ovo ljeto i boravak u plesnom kampu ostane u lijepom sjećanju.

Volonterke Ena Jerković, Nika Jurišević i Rahela Domnik će ovo ljeto zasigurno pamtiti po brojnim izazovima na koje su naišle tijekom cijelog kampa.  Voditeljicama su bile desna ruka, a  djeci uvijek na raspolaganju za igru, smijeh, pomoć i druženje. Svoje plesno znanje koje su stekle plešući u studiju godinama, rado su dijelile s najmanjim polaznicima plesnog ljetnog kampa.

Osim plesnih radionica koji su se svakodnevno održavali u dvorani MOT-a, djeca su imala prilike učiti i od voditelja pojedinih radionica, Klare Pergolis, Ane Vukoje, Olge Čehić.  Ilija Lubina osvojio je srca djece, te sa svojom radionicom motoričkih vježbi kroz elementarne igre potaknuo djecu na više kretanja i bavljenje sportom.

Za brzi i siguran dolazak do plaže Naftaplin zaslužan je uvijek dobro raspoloženi  Tomislav Ljuština  iz „T.S. Ljuština Prom“ kojeg su djeca s veseljem očekivala jer je njegov dolazak bio znak da je vrijeme za ručak, odlazak na plažu ili pak na izlet u Dinopark ili u Aquapark Istralandia.

Osim posjeta aquaparku Istralandia i uživanja na svim toboganima,  neka djeca su na izletu u Dinopark prvi puta stala na pozornicu gdje su otplesali svoju prvu mini koreografiju  i tako osvojila srca svih posjetitelja Dinoparka taj dan.

Na poziv  gospodina Salvatorea, djeca plesnog ljetnog kampa su ove vruće dane rashladila najfinijim sladoledom u Poreču i okolici u slastičarnici „Il gelato di Salvatore“ u samom srcu starog grada.

Veselu družinu  plesnog ljetnog kampa moglo se prepoznati po prepoznatljivim majicama za koje se   pobrinula Tiskara Otis .

Zahvaljujući poduzeću Valamar d.d. djeca su s veseljem očekivala ručak u hladu šumice na Naftaplinu   te svaki dan pogađala što je za desert.

Zahvaljujući Valamar Isabella Island Resortu zadnji dan plesnog ljetnog kampa proslavljen je na otoku Sv. Nikola gdje su djeca provela dan u igri na toboganu, bazenima, a i na vodenim atrakcijama koje je omogućio T.O. Petrić iz Poreča. Ručalo se naravno u restoranu hotela na otoku.

Iz Studija se zahvaljuju svim voditeljima, volonterima i svima koji su na bilo koji način omogućili provedbu i  realizaciju  plesnog ljetnog kampa: „Tiskara Otis“   „T.S Ljuština Prom“, „Il gelato di Salvatore“, „Dinopark Poreč“,  „LC Studio-Graphic, Print & Web Design“, MO Nova Vas, Valamar d.d. i naravno roditeljima na ukazanom povjerenju.

Najveća zahvala ide Gradu Poreču koji je godinama  vjetar u leđa Studiju i čija financijska potpora udruzi od iznimne važnosti.

U Studiju za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ nastavljaju sa plesnom radionicom „ Below the surface“  koja se održava od 08.08.2022. do 18.08.2022. a rad radionice  će rezultirati  nastupom na ovogodišnjem 22. Street art festivalu u Poreču.

„Ciljevi radionice  su na kreiranju  neverbalne komunikacije, osvješćivanje, reintegracija i unapređivanje predodžbe o sebi istraživanje pokreta kroz improvizaciju, propitivanje dinamike i gibanja vode kroz izmjenu tempa i ritma,  izražavanje putem emocija „– rekla nam je Chiara Pisak koja je ujedno i voditeljica plesne radionice.  „Očekuje nas još druženja, zabave i plesa“

S obzirom na veliku navalu kod upisa u jesenske plesne radionice, već sad je  otvoren  link za online upise. Upisati se možete već sad putem ovog linka:  https://upisi.mot08.hr

Sve informacije oko upisa u novu plesnu sezonu mogu se dobiti kod predsjednice udruge Silvie Szabo Jurišević  na broj telefona: 091 2062922.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email