NEWS
Ljekarna

Rukometaši Poreča počeli pripreme za novu sezonu

20220801_200518
02.08.2022. 14:19; ; Početna / Sport i rekreacija / Rukometaši Poreča počeli pripreme za novu sezonu

Rukometaši Poreča s prvim dano kolovoza krenuli su s pripremama za nadolazeću sezonu. Igrače Ilije Lovrinovića u Paket24 Premijer ligi – Ligi B čekaju susreti s PPD Zagrebom, Sesvetama, Bjelovarom, Trogirom, Moslavinom, Osijekom i KTC-om.

U porečkom sastavu došlo je i do nekih promjena u odnosu na sezonu 2021./22. Klub su napustili vratar Erik Krbavčić, krilo Luka Vučić, Sandi Đukanović, Karlo Moslavac te Kristijan Popović, dok je Tim Thoss zaključio svoju rukometnu karijeru.

Matija Car prvo je pojačanje Poreča na desnom krilu, kadetski reprezentativci, Petar Krupić i Marko Bajan, pojačali su poziciju desnog vanjskog i lijevog krila, dok se među vratnice vratio Bruno Čopić. Svoje ugovore produžili su Tomislav Bošnjak i Antonio Ljubić, na teren se vraća i Vedran Mataija, a prvoj momčadi priključeni su Diego Jelić te Teo Popović.

Tijekom nešto više od mjesec dana priprema, uz treninge u teretani i dvorani, Porečani će odigrati sedam prijateljskih utakmica. Prva provjera bit će Arena, zatim Tirol Austria, Urbanscape Loka i Labin. 26. kolovoza putujemo u Švicarsku na turnir gdje ćemo snage odmjeriti s Kriens Luzernom i BSV Stans, a za kraj pripremnog perioda čeka nas turnir u Rugvici

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email