NEWS

Završeno uređenje piknik zona kraj igrališta u Kirmenjaku, Varvarima i naseljima Bolnica i Poreč-jug

sjenice1
21.05.2021. 13:24; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Završeno uređenje piknik zona kraj igrališta u Kirmenjaku, Varvarima i naseljima Bolnica i Poreč-jug

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s uređenjem igrališta na području grada i prigradskih naselja. Nedavno je završeno postavljanje drvenih sjenica, odnosno uređenje piknik zona kraj dječjih igrališta u Kirmenjaku i Varvarima (Ulica Baldini, te na gradskim igralištima u Ulici Veli Jože u naselju Poreč-jug i Ulici I. G. Kovačića u naselju Bolnica. Sjenice su postavljenje na betonske podloge, te imaju ugrađene stolove i klupe za ugodnije druženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci. Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posađena je trava, a nadopunjuju se stablima zasađenim u lanjskoj akciji „Zasadi drvo ne budi panj“.

Grad Poreč-Parenzo i UO za komunalni sustav i dalje nastavljaju s uređenjem i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email