NEWS
valfresco

Započinju Top Summer events u Zelena Resortu

Rock night
27.06.2018. 13:32; Učitavanja: 658; Početna / Lifestyle / Zabava / Započinju Top Summer events u Zelena Resortu

Plava Laguna u Poreču započinje s manifestacijom Top Summer Events, besplatnim animacijskim programom za sve posjetitelje Zelena resorta.

Tom Summer Events započinju u četvrtak koncertom Real Tribute Queen u četvrtak 28.lipnja s početkom u 21,15, nakon kojeg će uslijediti spektakularni vatromet. Top Summer Events nastavljaju se 12.07. pa sve do 06.09 na plaži Lotosi u Zelena Resortu, a zasigurno će razveseliti sve goste naših hotela, naselja i kampova i ostale posjetitelje.  

Tako će ponedjeljkom najmlađi moći uživati u Beach Experience – jedinstvenom doživljaju na pješčanoj plaži od 10,30 sati kada započinju Lagunino Olimpijske igre. Popodnevni program namijenjen je za izradu pješčanih figura i nogomet u balonima, a večernji program namijenjen je za sve uzraste – od 21,15 kreće mjuzikl.

Utorkom je na rasporedu Kino pod zvijezdama. Svakoga utorka od 21,15 gosti će moći uživati u jednom od vrhunskih filmova različitih žanrova – od animiranih filmova kao što su Up, Frozen, Kralj Lavova, Ledeno doba 5 pa sve do Spidermena i Wonder Woman.

Srijedom su na rasporedu Zabavne igre u timovima od 21,15, a četvrtkom Spektakularan glazbeni show Laguna Music, koji završava vatrometom. Sigurni smo da će svi gosti uspjeti pronaći nešto za sebe, a pozivaju se i svi ostali koji mogu da dođu u Zelena Resort i da se dobro zabave na igralištu za zabavu Plave Lagune.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email