NEWS

Zabrana korištenja svih igrališta na području Grada Poreča-Parenzo

IMG_20200317_115003
20.03.2020. 13:00; Učitavanja: 1.167; Početna / Obavijesti / Zabrana korištenja svih igrališta na području Grada Poreča-Parenzo

Na području Grada Poreča-Parenzo, privremeno će se zabraniti korištenje svih dječjih igrališta, kako bi se onemogućio bliski kontakt djece s obzirom na preporuku o nužnom razmaku između dvije osobe, sukladno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, s ciljem daljnjeg provođenja mjera Vlade RH za suzbijanje širenja korona virusa, te dodatne zaštite stanovništva.

 Na igralištima su u tu svrhu istaknute obavijesti o zabrani korištenja Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a komunalni redari će obilaziti igrališta i kontrolirati pridržavanje ove preventivne mjere.

Osim dječjih igrališta, već ranije iz istog razloga zabranjeno je korištenje polivalentnih igrališta i drugih sadržaja (fitness sprave i slični sadržaji) na otvorenom  na javnim površinama na području Grada Poreča-Parenzo, te je i javna rasvjeta isključena na istima.

Još jednom apeliramo – budite odgovorni, pridržavajte se preporuka i mjera Nacionalnog i stožera civilne zaštite i ne provodite vrijeme u grupama, ne riskirajte svoje zdravlje i zdravlje ostalih građana.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email