Usluga Poreč pojačava pranje i dezinfekciju najfrekventnijih područja grada i mjesnih centara

3 (81)
20.03.2020. 12:54; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Usluga Poreč pojačava pranje i dezinfekciju najfrekventnijih područja grada i mjesnih centara

Dragi sugrađani,

Kao što smo i ranije obavijestili, a sve s ciljem prevencije širenja zaraze virusom COVID – 19, Usluga Poreč nastavlja sa pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina i to najfrekventnijih područja užeg centra grada te mjesnih centara.

Pranje i održavanje javnih površina redovna je djelatnost Društva te će se isto u narednim danima nastavit pojačanim intenzitetom. Uz pojačano pranje, svaka dva dana u ranojutarnjim satima vršit će se i dezinfekcija ulica i javnih površina kao i frekventnijih lokacija gdje se ljudi najviše kreću te zadržavaju.

Osim ulica i javnih površina redovito će se prati i dezinficirati svi podzemni spremnici, ograde i rukohvati, parkomati, automatske blagajne i rampni terminali sa tipkalima, semaforska tipkala te klupe, a redovito će se vršiti i dezinfekcija svih groblja i objekata na groblju te dezinfekcija gradske tržnice i ribarnice.

Sve aktivnosti provode se u koordinaciji za Zavodom za javno zdravstvo.

Zahvaljujemo svim građanima na razumijevanju i suradnji.

Usluga Poreč d.o.o.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email