NEWS

Za Badnjak na Trgu Matije Gupca prigodna marenda i druženje

1
22.12.2023. 19:23; ; Početna / Obavijesti / Za Badnjak na Trgu Matije Gupca prigodna marenda i druženje

Za sve građane i goste Poreča u nedjelju, 24. prosinca 2023., organizirana je prigodna marenda i druženje povodom Badnjaka i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić će, zajedno sa svojim suradnicima, u sklopu Adventa Poreč na Trgu Matije Gupca, od 10.00 sati dijeliti besplatan bakalar i vino.
Uz prigodnu zakusku osigurana je i glazba – okupljene će zabavljati Malvazija Band, kako bi zajedno, prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer, obilježili početak jednog od najljepših razdoblja u godini. Od 11 sati na istoj će se lokaciji održati i dječja radionica društvenih igara u organizaciji udruge Capybara,  dok će od 12 sati na Trgu slobode okupljene zabavljati Rezime Acoustic trio, dok će u večernjim satima na Adventu sve zabaviti Hit Revival Band.

Uz Grad Poreč-Parenzo, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

 

Print Friendly, PDF & Email