NEWS

Plava Laguna isplaćuje dodatne nagrade i stimulacije kao priznanje radnicima za izniman učinak u 2023.

20191218145039-5f4e0d4b-la
22.12.2023. 12:37; ; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna isplaćuje dodatne nagrade i stimulacije kao priznanje radnicima za izniman učinak u 2023.

Plava Laguna će ove godine isplatiti svojim radnicima izdašne dodatne nagrade i stimulacije u ukupnom iznosu većem od 2.350 eura, čime potvrđuje svoju posvećenost dobrobiti i priznavanju doprinosa svojih radnika. Ovaj iznos uključuje božićnicu od 563 EUR te dodatnu nagradu za radne rezultate za 2023. u iznosu do 150 eura, koju će dobiti svi stalni i sezonski radnici Plave Lagune temeljem izračuna odrađenih sati.

Odražavajući značajan godišnji rast, ukupna primanja radnika Plave Lagune time su se povećala u prosjeku za 12,7 posto u usporedbi s prethodnom godinom, a dijelu osoblja koji je dobio i individualna povećanja plaća primanja su rasla i više od 20 posto. Sveobuhvatni dodatni paket nagrada za ovu godinu, koji obuhvaća nagrade za radne rezultate, prigodne nagrade te ostale novčane stimulacije sukladno kolektivnom ugovoru, rezultirao je prosječnim iznosom koji premašuje 2.350 eura po zaposleniku s punim radnim vremenom.

Dragan Pujas, predsjednik uprave Plave Lagune, izrazio je zahvalnost timu za predanost kompaniji: „Iskreno zahvaljujemo svakom članu obitelji Plave Lagune na iznimnom angažmanu, kojim su pridonijeli uspjehu ovogodišnje turističke sezone. S više od 5 milijuna i 200 tisuća noćenja, doprinos svakog radnika poboljšanju iskustva naših gostiju bio je neprocjenjiv. Također smo zahvalni našim socijalnim partnerima na dosljednoj i korektnoj suradnji. Ove smo godine imali zadovoljstvo višestruko nagrađivati naše radnike uz već uspostavljeni okvir nagrađivanja dogovoren sa sindikatima na početku godine. Ponosni smo što predvodimo regionalni turistički sektor kada je riječ o nagrađivanju radnika, nudeći ne samo konkurentna primanja, već i privlačne ljetne pozicije u nekim od najtraženijih destinacija“.

Plava Laguna veseli se pridruživanju novih talenata njezinom dinamičnom timu. Osim konkurentnih primanja, tvrtka nudi i mogućnosti za napredovanje u karijeri, kontinuirano učenje putem internih akademija, tečajeve stranih jezika i niz drugih pogodnosti. Više informacija o prilikama za karijeru u Plavoj Laguni pronađite na specijaliziranoj stranici facebook.com/sezonski.posao/.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email