NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Youth Business Camp Švicarska u Zagrebu od 28.6. do 9. 7.2021

k-192-eye-00264_copy
04.06.2021. 10:41; ; Početna / Gospodarstvo / Youth Business Camp Švicarska u Zagrebu od 28.6. do 9. 7.2021

Youth Business Camp Švicarska otvara svoj licencirani program Youth Business Camp Adria koji će se ove godine održati u  Zagrebu od 28. 6. do 09. 7., a namijenjen je  polaznicima između 15 i 19 godina.

Kamp se održava na engleskom jeziku, a svi polaznici kampa imat će priliku čuti predavanja s područja: osnove ekonomije, osnove financija, osnove managementa, umijeće vođenja, projektni management, odnosi s javnošću, marketing, izrada financijskog plana, poslovna etika, intelektualno vlasništvo, uloga javnog sektora u poslovanju, digitalno poslovanje, digitalne valute, kulturološke razlike u biznisu, komunikacije, branding, ljudski kapital i razvoj, StartUp, društveno odgovorno poslovanje i turizam.

Predavači su iskusni stručnjaci koji će na jednostavan i razumljiv način približiti navedene tematike sudionicima, a kroz program mentorstva u polaznici tijekom dva tjedna rade na razvoju vlastitog projekta primjenjujući znanja stečena kroz predavanja.  U sklopu kampa sudionici će posjetiti i nekoliko ustanova i proizvodnih pogona kako bi i u praksi vidjeli način funkcioniranja pojedinih gospodarskih subjekata.

Programski sadržaj ovog kampa napravljen je u suradnji s World Innovation and Change Management Institute, a jedinstven je po svojem tematskom sadržaju u ovom dijelu Europe.

Program je prepoznao RIT Croatia, globalni kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology,  u čijem će se prostoru u Zagrebu održavati predavanja i čiji će predavači pokriti neke od navedenih tema. Na kraju programa i prezentacije projekata, sudionicima se dodjeljuje certifikat World Innovation and Change Management Institute iz Ženeve.

Više informacija: https://youthbusinesscamp.ch/entrepreneurship-camp-adria/

Print Friendly, PDF & Email