NEWS
HALF MARATON S

WINE EnoGASTRO VIP Event 3.3.2023. u Novigradu

Novigrad_Vip_event_2023
21.02.2023. 09:03; ; Početna / Gospodarstvo / WINE EnoGASTRO VIP Event 3.3.2023. u Novigradu

Pozivamo ugostitelje da nam se pridruže na Međunarodnoj konferenciji vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca WINE EnoGASTRO VIP Event 03. ožujka 2023. od 13 do 22 sata,  Novigrad, Centar za menifestacije i kulturu CMIK i Hotel Rivalmare.

Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijer, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo.
Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati s mnogim kolegama.

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Event – konferencije bile su iznimno dobro posjećene, pa je na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu okupljeno više od 1800 predstavnika iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno više od 30 Chefova – kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 52 različita lokalna specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri evenata.

Posebnost događaja je i ta da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

• besplatan ulaz za uzvanike,
• besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
• besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
• besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije – Cooking show.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Svoju potporu ovom važnom projektu i ove godine dali su Grad Novigrad-Cittanova i Turistička zajednica grada Novigrad-Cittanova, Istarska županija i TZ Istre, Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora Istarske županije, Udruženje obrtnika Poreč Grad Buje, Centar CMIK, hotel Rivalmare, HGK ŽK Pula, a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Sve informacije o programu, govornicima, izlagačima su na web adresi organizatora www.dantes.biz .
Prijave za sve pripadnike HoReCa industrija za besplatno sudjelovanje u konferenciji primaju se isključivo na [email protected]  „

Puni program za Novigrad možete pronaćovdje, a više o cijenjenim govornicima možete saznati ovdje

 

Print Friendly, PDF & Email