NEWS

Prihod od kotizacija na Family Run (Plava Laguna polumaraton) namijenjena su Centru za inkluziju Poreč

Family Run
21.02.2023. 08:45; ; Početna / Sport i rekreacija / Prihod od kotizacija na Family Run (Plava Laguna polumaraton) namijenjena su Centru za inkluziju Poreč

Family Run, obiteljska zabavna utrka koja će se održati u sklopu porečkog Plava Laguna Polumaratona 25.ožujka, ove će godine imati humanitarni karakter. Sva sredstva od kotizacije (15 eura) prikupljena za Family Run uplatit će se za Centar za inkluziju.

Dapače, pozivaju se i svi građani koji će doći gledati trku da svojom donacijom podrže ovu inicijativu i omoguće članovima Centra za inkluziju ugodnije proljeće koje će provesti u sportskim aktivnostima.

Članovi Centra za inkluziju dobiti će besplatne kotizacije kako bi i oni uživali u Family Runu 25. ožujka i tako pokazali kako uživaju i u sportskim aktivnostima. Radi se o utrci za velike i male prekrasnom dionicom kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. Djeca mlađa od 8 godina moraju trčati sa roditeljima, a staza je duga 4 km. Početak utrke je. u 15:00 h ispred bara Plava Laguna Lounge, Zelena Resort, a vremensko ograničenje je sat vremena.

Centar za inkluziju i podršku u zajednici osnovan je 2005. godine i provodi niz projekata u više sredina Istarske županije koji unapređuju kvalitetu života odraslih osoba s intelektualnim teškoćama.

U Poreču Centar djeluje već 15. godina, pružajući uslugu boravka za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama u okviru kojeg se organiziraju različite socijalizacijske, edukacijske, kreativne i sportsko-rekreativne aktivnosti.

Pozivaju se svi da budu dijelom ove humanitarne priče. Osim za Family Run, prijave su otvorene i za Plava Laguna Polumaraton te 10K Run koji će se održati 26. ožujka. U subotu 25.ožujka osim Family Runa održat će se i Kids Run. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre u Zelena Resortu.

Na Polumaraton (21 km) mogu se prijaviti svi stariji od 18 godina, dok se za 10K mogu prijaviti svi stariji od 16 godina. Više informacija o događaju, prijavama, kotizacijama i programu možete pronaći na  https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton.

 

Print Friendly, PDF & Email