NEWS

Vrsaranima 4 prva mjesta na Županijskom kickboxing prvenstvu

21 (1)
19.03.2019. 00:25; Učitavanja: 121; Početna / Novosti / Okolne općine / Vrsaranima 4 prva mjesta na Županijskom kickboxing prvenstvu

Kickboxing prvenstvo Istarske županije u Point Fightingu, Light Contactu i Kick Lightu održano je 17. ožujka 2019. u Pazinu. Sudjelovalo je 149 natjecatelja iz 15 istarskih klubova, a KBK Vrsar imao je 5 predstavnika. Nastupili su: Jan Halambek, Petar Matukina,  Sven Rajić, Nikola Andrić,  i Emil Mujkić.

Emil Mujkić je nastupio u kategoriji Point Fighting, -33 kilograma. Pobijedio je predstavnika KBK „Planet“ Pula rezultatom 13:3, a u finalu je pobijedio predstavnika Buzeta sa 6:0 te osvojio zlatnu medalju. 

Jan Halambek ( -36 kg) borio se  s natjecateljima iz nama susjednog Poreča. Predstavnika KBK „King“ Poreč pobijedio je rezultatom 6:0. U finalu je također imao za protivnika natjecatelja iz KBK „King“ kojeg je pobijedio rezultatom 7:3 i osigurao 1. mjesto u svojoj kategoriji.

Nikola Andrić je nastupio u dvije uzrasne  kategorije: dječaci i mlađi kadeti. Imao je pet borbi i pet pobjeda. Nikola je statistički bio najbolji borac u svojoj uzrasnoj kategoriji.

U mlađim kadetima nastupili su: Petar Matukina i Sven Rajić. Petar je prvu borbu pobijedio, a drugu je izgubio sudačkim previdom. Sven je dobro odradio prvu borbu, ali nedovoljno za pobjedu.

N.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email