NEWS

Dva brončana odličja za stolnoteniski klub Tar na prvenstvu županije u Poreču

stolni-tenis
19.03.2019. 22:08; Učitavanja: 86; Početna / Novosti / Okolne općine / Dva brončana odličja za stolnoteniski klub Tar na prvenstvu županije u Poreču

U Žatiki je prošlog vikenda održano Pojedinačno prvenstvo županije na kojemu je nastupilo oko osamdesetak najboljih stolnotenisača podjeljenih u šest uzrasnih kategorija iz skoro svih klubova Istarske županije. Za stolnoteniski klub Tar nastupilo je sedam natjecatelja. Za Najmlađe kadete nastupili su Dominik Maršić i Raul Vojinović. Obojica su uspješno prošli natjecanje u skupinama ali su zaustavljeni u četvrtfinalu glavnog ždrijeba. U kategoriji Mlađih kadeta nastupili su Ivan Filipović, Danijel Filipović, Teo Maršić i Lucas Miljanović. Najuspješniji je bio Ivan Filipović koji je ušao u polufinale i osvojio pehar za treću poziciju, dok su ostali zaustavljeni u četvrtfinalu odnosno u skupinama. U kategoriji Kadeta nastupio je Mateo Dedićn koji je osvojio treću poziciju i pehar.

Prema rasporedu natjecanja idućeg vikenda u Umagu održati će se Prvenstvo regije u stolnom tenisu za Najmlađe kadete a za STK „Tar“ nastupit će Dominik Maršić i Raul Vojinović. Čestitamo svima na nastupu i osvojenim odličjima te im želimo puno uspjeha na predstojećim natjecanjima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email