NEWS
Max 180920 S

Vrime Božića u Vižinadi – za svakoga po nešto, pridružite nam se !

06.12.2019. 13:11; Učitavanja: 102; Početna / Lifestyle / Zabava / Vrime Božića u Vižinadi – za svakoga po nešto, pridružite nam se !
advent-vizinada

Za naše drage sumještanke i sumještane i ove smo godine pripremili bogat i zabavni božićni program „Vrime Božića u Vižinadi”, koji započinje 06. prosinca prijemom za novorođene u 2019. godini, upriličenom u općinskoj vijećnici.
Slavlje se nastavlja 12. prosinca kada će u Domu kulture biti organiziran božićni prijem za umirovljenike i podjela poklon paketa, pri čemu ćemo se svi zajedno družiti i proveseliti.
Već 14. prosinca naš božićni program ide dalje, pa ćemo uživati u božićnom koncertu Zajednice Talijana Vižinada. Nastupit će mali pjevači, pjevači solisti, plesna skupina, mješoviti zbor “Armonia” i “Brass band”.
Tri dana kasnije, 17. prosinca, najviše će se veseliti naša djeca, jer smo za njih u Domu kulture pripremili predstavu “Božićna priča”, nakon koje će im Djed Božićnjak svima podijeliti poklone. I na kraju, 23. prosinca, dan prije Badnjaka, pridružite nam se na Advenstkoj bajci na šterni.

Organizatori događaja su Općina Vižinada, TZO Vižinada i Zajednica Talijana Općine Vižinada. U prilogu šaljem ovogodišnji program.

Provedimo ove blagdane u veselju i zajedništvu, i svima želimo čestit Božić i sretnu Novu godinu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email