NEWS

Vozio po pješačkoj zoni, prijetio komunalnom redaru, policija ga privela istog dana

05.06.2020. 13:25; ; Početna / Crna kronika / Vozio po pješačkoj zoni, prijetio komunalnom redaru, policija ga privela istog dana

Policijski službenici pronašli su istog dana muškarca koji je prijetio komunalnom redaru u Poreču.

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 38-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnja. Muškarca se sumnjiči da je 3. lipnja oko 14.15 sati, na Šetalištu Antona Restovića u Poreču, upravljao automobilom Ford, pulske registarske oznake u pješačkoj zoni. Kada ga je 59-godišnji komunalni redar upozorio da ne može voziti pješačkom zonom, 38-godišnjak ga je počeo vrijeđati i prijetiti mu, a potom je maknuo prepreke koje onemogućavaju prolazak u pješačku zonu i napustio mjesto događaja.

Odmah nakon zaprimanja prijave, policijski službenici krenuli su u potragu za muškarcem koji je prijetio komunalnom redaru te su ga pronašli istog dana, uhitili ga i nad njim proveli kriminalističko istraživanje. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email