NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Vozili pod utjecajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita

16.01.2023. 11:42; ; Početna / Crna kronika / Vozili pod utjecajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita
policija_grb
Porečka je policija jučer oko 3.25 sati prilikom kontrole prometa u Mlinskoj ulici u Poreču zaustavila automobil BMW, zagrebačke registracijske oznake, kojim je upravljao 26-godišnjak.
Obavljenom kontrolom utvrđeno je da 26-godišnjak upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 1.38 promila, bez položenog vozačkog ispita te da nije bio vezan sigurnosnim pojasom.
Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena mu je novčana kazna od 2130 eura.
 
Policijski službenici Policijske postaje Umag-Umago s ispostavom Buje-Buie su 15. siječnja oko 00.20 sati u Svetoj Mariji na Krasu zatekli 47-godišnjaka kako upravlja automobilom Toyota, pulske registracijske oznake pod utjecajem alkohola od 2.34 promila.Muškarac je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstava.
Protiv njega se zbog počinjenog prometnog prekršaj pokreće prekršajni postupak.
 
 
Print Friendly, PDF & Email