NEWS

Više od 350 djece družilo se na tradicionalnom Valamar Obiteljskom danu

Valamar Family Day_5
20.12.2023. 10:16; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Više od 350 djece družilo se na tradicionalnom Valamar Obiteljskom danu

U Valamaru je održan tradicionalni Obiteljski dan – Valamar Family Day, kada su djeca zaposlenika pozvana na radno mjesto svojih roditelja na dan zabave i učenja. Više od 350 djece Valamar zaposlenika provelo je radni dan s roditeljima, gdje su se odlično zabavili i nešto naučili. U sklopu Valamar Family Day organizirane su kreativne i poučne radionice u Valamar destinacijama.

Valamar Family Day, koji se organizira već dugi niz godine, omogućio je roditeljima i djecu da zajedno nauče peći kolače, kreativno se izražavati i izrađivati božićne ukrase. Održane su radionice robotike i programiranja, te edukacija o morskom svijetu kroz koju su djeca imala priliku naučiti o stanovnicima Jadranskog mora. Na najveseliji dan u Valamaru djecu je posjetio poznati račić Maro, Valamarova maskota, koji je podijelio i prigodne poklone. 

Kao najpoželjniji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada za svoje zaposlenike i provodi niz programa nagrađivanja kojima se nagrađuje izvrsnost, zalaganje i izvanredni rezultati. U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja, edukacije i razvoj karijera u turizmu te će tijekom 2024. godine otvoriti dodatnih 400 radnih mjesta na neodređeno vrijeme.

Valamar je u prosincu 2023. obilježio 70 godina poslovanja, te proslavio obljetnicu sa zaposlenicima i svim stanovnicima Poreča i Istre. U sedam desetljeća postojanja Valamar je predvodnik gospodarskog i društvenog razvoja u najuspješnijim turističkim destinacijama u Hrvatskoj. Kao nositelj odgovornog i održivog turizma, Valamar stvara dugoročnu vrijednost kroz kontinuirana ulaganja u hotele i ljetovališta, kvalitetu, djelatnike, lokalnu zajednicu i destinacije.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email