NEWS
HALF MARATON S

Vinske večeri u Hotelu Laguna Parentium

Lounge_800x200+
05.07.2017. 22:31; ; Početna / Gospodarstvo / Vinske večeri u Hotelu Laguna Parentium

U Hotelu Laguna Parentium započele su vinske večeri koji će se tijekom srpnja i kolovoza održavati na teresi a la carte restorana Bacchus. Na meniju ovoga utorka bili su koktel od kozica i salata od hobotnice, morski raviol za toplo predjelo, kao glavno jelo juneći file špikovan pancetom te voćna krostata kao šećer za kraj. S jelima su se jučer sljubljivala vina Franc Arman, a cijena menija je 210 kuna po osobi.

Ova lijepa gourmet priča u Laguni Poreč živi već četvrtu godinu i predstavlja dodatnu ponudu za porečke goste. Za gourmet priču u Laguni Parentiumu zadužen je chef Ivan Martić, a publici će se predstaviti vina Laguna, Franc Arman, Benvenuti, Matošević, Damjanić, pjenušci Peršurić te po prvi puta ove godine jedna vinarija izvan Istre, birana vina tvrtke Badel 1862 iz Slavonije i Dalmacije. Za najslađi slijed vinskih večeri brine se vrhunska slastičarka Dragica Rimac, a vina odabire i predstavlja sommelijer Dragan Ružić.

Vinske večeri održavat će se tijekom srpnja i kolovoza utorkom i četvrtkom sve do 14. Rujna. Svi zainteresirani, mogu rezervirati svoja mjesta osobno na recepciji hotela ili na telefon hotela Laguna Parentium 052-411-500 ili e mail : [email protected].

Sljedeći termin je već sutra (četvrtak, 6.srpanj) kada će četiri mediteranska slijeda pratiti Vina Damjanić, dok su na rasporedu za utorak 11. srpnja na redu Vina Matošević.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email