NEWS

Višnjan: svečano potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i dogradnji Palače Sincich

30.04.2008. 00:00; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Višnjan: svečano potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i dogradnji Palače Sincich
689palaca_sincic_zdr.jpg

Dana 16.04.2008. godine u Palači Sincich u Višnjanu svečano je potpisan Ugovor o izvođenju građevinskih radova na rekonstrukcji i dogradnji zgrade na k.č. 158 k.o. Višnjan – Palača Sincich.
Općina Višnjan je prenijela poslove upravljanja, rekonstrukcije, dogradnje i održavanja palače Sincich na VIRA d.o.o. (Višnjansku razvojnu agenciju). Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave kao najpovoljnija ponuda je izabrana ponuda tvrtke MIPCRO d.o.o. iz Ivanca.
Ugovor o izvođenju građevinskih radova su potpisali g. Graziano Černeka, direktor Naručitelja VIRA d.o.o., i g. Slavko Kišićek, prokurist Izvoditelja MIPCRO d.o.o.
Ukupna vrijednost radova je 2.598.467,85 kn bez PDV-a a rok izvršenja je kraj mjeseca kolovoza 2008. godine.
Svečanom potpisivanju Ugovora su prisustvovali i predstavnici Općine Višnjan te predstavnici tvrtke ARHETIP 21 d.o.o. koji obavljaju poslove stručnog nadzora radova na palači Sincich

Radovi na izgradnji mrtvačnice i parkirališta na groblju Sv. Ivan od Šterne

Otvoreni postupak javne nabave proveden je i za odabir najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji mrtvačnice i parkirališta na groblju Sv. Ivan od Šterne. Kao najpovoljniji ponuđač odabrana je tvrtka MIPCRO d.o.o. Ivanec.
Dana 23.04.2008. godine, prije samog potpisivanja ugovora, predstavnici Općine Višnjan, komunalnog poduzeća MONTENES d.o.o. Višnjan, izvoditelja MIPCRO d.o.o. Ivanec i projektanta ARHETIP 21 d.o.o. Poreč obišli su lokaciju na kojoj će se izgraditi mrtvačnica i parkiralište.
Ugovor o izvođenju radova potpisali su g. Graziano Černeka, direktor Naručitelja MONTENES d.o.o., i g. Slavko Kišićek, prokurist Izvoditelja MIPCRO d.o.o.
Ukupna vrijednost radova je 634.850,00 kn bez PDV-a a radovi moraju biti dovršeni u roku od 179 kalendarskih dana.

Općina Višnjan

 

Print Friendly, PDF & Email