NEWS

“Veselite se ” – skuplja vožnja Istarskim Ipsilonom u režiji Bina Istre

126753
03.01.2019. 11:01; Učitavanja: 721; Početna / Novosti / Svakodnevnica / “Veselite se ” – skuplja vožnja Istarskim Ipsilonom u režiji Bina Istre

Početak godine označio je i NOVI UDAR na džepove žitelja Istre, posebno vozača. Od 1. siječnja na snazi je NOVI CJENIK Bina Istre, a vožnja Istarskim ipsilonom skuplja je u prosjeku za 20-tak i više posto, ovisno o relacijama.

Primjerice od Kanfanara do tunela Učka, bez obzira na radove, mora se izdvojiti 44 kune, umjesto dosadašnjih 42.

Od Umaga do Pule cestarina prema novom cjeniku iznosi 46 kuna, a od iste destinacije, dakle od Umaga do tunela Učka vožnja ipsilonom koštat će vas 71 kunu.

Čime to iz Bina Istre pravdaju novo POSKUPLJENJE još uvijek nije objavljeno. Vozačima ovakve “novogodišnje čestitke” zasigurno nisu označile dobar ulazak u 2019. godinu.

Mnogi negoduju i smatraju kako će prvo ovogodišnje poskupljenje, posebno i zbog početka radova na punom profilu, biti tek uvod u “val” sve skuplje vožnje Istarskim ipsilonom, prenosi TV Istra.

Na relaciji od Plovanije do Pule nismo baš primijetili nove znakove, asfalt, stajališta, nasade, parkove, pa čak niti sletnu stazu za leteće tanjure :)

Print Friendly, PDF & Email