Best of Poreč

Velik uspjeh učenika TUŠ Antona Štifanića na strukovnom natjecanju Worldskills u turizmu i ugostiteljstvu

Untitled-2
08.05.2021. 23:15; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Velik uspjeh učenika TUŠ Antona Štifanića na strukovnom natjecanju Worldskills u turizmu i ugostiteljstvu

Učenici TUŠ Antona Štifanića prošli su se tjedan natjecali na međužupanijskom  natjecanju u strukovnim vještinama Worldskills  koje se ove godine održalo u virtualnom obliku i postigli uspješne rezultate. 

Svoje su vještine i znanja iz područja ugostiteljstva i turizma pokazali kroz četiri različite discipline: poslovanje putničke agencije, ugostiteljsko posluživanje, kuharstvo i slastičarstvo.

U nimalo jednostavnim okolnostima učenici i mentori vrijedno su vježbali i pripremali se za ovo zahtjevno natjecanje.

U disciplini Poslovanje putničke agencije natjecao se učenik 4.htt razreda Matija Milokanović koji je osvojio 3.mjesto uz podršku mentorice prof. Vilme Čehić-Janjuš.

U disciplini ugostiteljsko posluživanje svoje je vještine pokazao učenik 3.razreda Toni Mendiković i osvojio 3.mjesto – mentor prof. Tanja Radetić.

Učenica 4. thk razreda Antonija Bandalo natjecala se u diciplini kuharstvo i osvojila 8.mjesto. Mentor joj je bio prof. Edi Herak.

Željana Tabak, učenica 3.razreda svoje je vještine pokazala u disciplini slastičarstvo i osvojila 4.mjesto. Učenica je zajedno s mentoricom prof. Ankicom Kuljanac pozvana u utorak 11. svibnja 2021.god. na Državno natjecanje iz slastičarstva koje će se odvijati uživo u Zagrebu uz poštivanje epidemioloških mjera.

Ponosni smo na naše učenike i mentore, iskreno im čestitamo na uloženom trudu, radu i postignutom uspjehu.

 

 

Tatjana Gulić Pisarević, prof.

Ravnateljica

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani