NEWS

Veći dio gradskog parkirališta kod tržnice zatvoren i 21.4. – nenajavljeno !

21.04.2008. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Veći dio gradskog parkirališta kod tržnice zatvoren i 21.4. – nenajavljeno !
649Sm-0142_1.jpg

Jutro u ponedjeljak 21.4. – iznenađenje za djelatnike Usluge ali i za građane Poreča koji su namjerili parkirati svoja vozila uredno na velikom parkiralištu – veći dio parkinga blokiran, a izlaz radi sa pola kapaciteta ! Razlog: profesionalizam organizatora i gledanje kroz prste.
Prema najavama velikog gradsko parkiralište trebalo je biti djelomično i kasnije u cjelosti zatvoreno u dane: 17., 18., 19. i 20.4.2008. Nitko nije nigdje javio da će to isto biti i 21.4., dakle dogovor nije postojao.
Na naš upit prema Uslugi koliko su naplatili najam javne gradske površine, a na kojoj su koncesionar, dobili smo odgovor  "NIŠTA" . Valja napomenuti da je organizator taj poklon, a prema informacijama od izlagača, naplaćivao po 20 € za kvadratni metar izložbenog prostora, te prema najavama 20 kn svakom posjetitelju koji je želio pratiti moto-show sa tribina.
Dakle, javna površina poklonjena na 4 dana donijela je profit organizatoru a minus od cca 5000 kn blagajnji koncesionara (toliko je naime prema izjavi iz Usluge procijenjen utržak od parkirališta u tih 4 dana) ali i opsadno stanje sa parkiranjem u tom dijelu Poreča sve ove dane.

I na kraju balade, umjesto da se parkiralište oslobodi u ponedjeljak, kada nije bilo predviđeno da rekviziti ostanu "na terenu", uslugini djelatnici su morali sami oslobađati ulaz i izlaz sa parkinga, kao i dijelove parkinga, kako bi građani ipak mogli parkirati na mjestu koje je za to i predviđeno !?

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email