NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Večernji List: Koalicija Jakovčić – Pašalić

30.03.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Večernji List: Koalicija Jakovčić – Pašalić


Kao što za dobro Istre gradi i obnavlja i na drugim mjestima, također u sporu sa zakonom i javnošću.

Glasoviti domoljub Ivić Pašalić kraj Zagreba gradi naselje za tisuću ljudi vrijedno 20 milijuna eura, naravno, iz nesebične ljubavi za Hrvatsku. Do jučer narodnjački, od jučer socijaldemokratski motiviran, bivši haenesovac i sadašnji esdepeovac Mislav Žagar gradi urbane vile u Zagrebu, sve za narod i radnike.


Ta trojica uz politiku se bave biznisom, a splitski tajkun Željko Kerum obratnim će smjerom silno se obogativši, sada će u politiku, te hoće biti gradonačelnik Splita. Jakovčić, Pašalić i Žagar velikim su se poslovima počeli baviti uštedjevši od svojih skromnih plaća. Kerum se pak uzda da će ga građani izabrati za gradonačelnika, jer radnicima daje mjesečno veselih 1500 do čak 2000 kuna. Tako se politika i posao ujedinjuju u ljudima najplemenitijih djela i nakana.

Junaci ova četiri primjera različitih političkih opcija, koji ovih dana odjekuju u medijima, idućega će ljeta na Jadranu sa svojih luksuznih plovila mahati jedan drugome visoko uzdignutim rukama, a baš će ih jedan drugi organ boljeti i za Istru, i za Hrvatsku, i za njihove stranačke programe, i za radnike kojima daju crkavicu na koliku se mršti i sirotinja u Albaniji….

Cijeli članak u Večernjem Listu

Print Friendly, PDF & Email