Večernjakova ruža emisiji “2 U 1” Radio Istre

radio_istra_večernjakova_ruža
19.03.2022. 17:59; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / Večernjakova ruža emisiji “2 U 1” Radio Istre

Sinoć je u zagrebačkom HNK održana 28. dodjela Večernjakove ruže, najvažnije medijske nagrade koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista, prenosi Regional.

Ovaj put ipak nisu slavili samo televizijski i radijski novinari te glumci, glazbenici i nova lica, već i kreatori digitalnog sadržaja. Digitalna ruža godine nova je kategorija koja je neke iznenadila, a mnoge razveselila jer su konačno mogli dati glas za svog omiljenog influencera, podcast ili online projekt. Zahvaljujući glasovima publike osam ponosnih dobitnika u rukama je na pozornici držalo svoju ružu.
Spektakl se odvijao pod voditeljskom palicom već dobro uhodanog dvojca Duška Ćurlića i Doris Pinčić, a gledatelji su mogli uživati u direktnom prijenosu na Prvom programu HTV-a.

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela emisija “2 U 1” Radio Istre iz Pazina.

Večernjakova ruža za novo lice godine pripala je Valentini Baus i Dini Golešu voditeljima Dnevnika Nove TV. Digitalna ruža ove godine dodijeljena je ekipi serije ‘Teini dnevnici’, dok je radijska osoba godine Sanja Brajković (Radio Sljeme), a u toj kategoriji bio je i nominiran Željko Popadić s Rovinj FM-a.

TV emisija godine je ‘Doba Uskoka’, a u kategoriji glumačko ostvarenje godine pobjedu je odnijela Mirjana Bohanec Vidović.TV osoba godine po mišljenju publike je Tin Kovačić. Večernjakovu ružu za glazbeno ostvarenje godine odnio je Petar Grašo.

REX

Print Friendly, PDF & Email