NEWS

Vaterpolisti Poreča prisustvovali utakmici profesionalaca u LEN Euro cupu

Rijeka 9 igrači i roditelji
11.12.2023. 18:12; ; Početna / Sport i rekreacija / Vaterpolisti Poreča prisustvovali utakmici profesionalaca u LEN Euro cupu

Prošle subote su mladi vaterpolisti i vaterpolistice VK Poreč gostovali na utakmici LEN Euro cupua u Rijeci kao posebni gosti VK Primorja Erste banke. Pozivu na utakmicu odazvala se većina igrača, koji su bili u pratnji roditelja, trenera Stefana Milokanovića i člana uprave Roberta Velenika.

Mnogima je to bilo prvo iskustvo sa profesionalnim vaterpolom i praćenjem utakmice u živo. Naši su mladi vaterpolisti srčano navijali za domaćine VK Primorje, a posebno su im se dopali atraktivni šutevi na gol gostujuće momčadi BVSC-Zuglo iz Mađarske.

Uz fantastičnu atmosferu u atraktivnom bazenu Kantride, domaći vaterpolisti su pobijedili goste iz Mađarske rezultatom 19 naprema 10. Pod vodstvom trenera Igora Hinića posebno su se istakli napadači Lovro Paparić s 4 gola i Te Riele Kas sa 3 gola. Odličnu je utakmicu odigrao i vratar Mauro Ivan Čubranić.

Uzbudljivu večer zaokružilo je iznenađenje koje su priredili roditelji i sam klub. Mladi su vaterpolisti Poreča dobili nove torbe sa ušivenim logom kluba, te prigodno za blagdane i kalendar kluba.

U narednom razdoblju VK Poreč će opremiti igrače sa klupskim kostimima i kupaćama, a planiraju se i prijateljske utakmice za koje se igrači i igračice spremaju na bazenu hotela Diamant i u bazenu Bolnice Dr. Martin Horvat u Rovinju.

 

Poziv na treninge

Vaterpolo klub Poreč poziva djecu plivače da se pridruže treninzima. U vaterpolo školu mogu se upisati dječaci i djevojčice starosti od 8 do 15 godina koji su naučili plivati. Pod vodstvom iskusnih trenera plivanja i vaterpola, djeci plivačima nudi se usvajanje novih vještina. Dodatne informacije na broj telefona: 091 892 58 25 ili e-maila kluba: [email protected]. Fejsa: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email