NEWS

Valfresco Direkt proširio mogućnosti dostave

bnr
14.05.2021. 11:47; Učitavanja: 225; Početna / Gospodarstvo / Valfresco Direkt proširio mogućnosti dostave

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina od sada nudi više mogućnosti dostave. Prilikom narudžbe kupac, osim dosadašnjeg odabira datuma i sata dostave, ima opciju dostave na isti dan i dostavu iste košarice u više termina.

U Valfresco Direkt online trgovini nalaze se svježi i domaći proizvodi lokalnih proizvođača, gotova i polugotova jela pripremljenih po tradicionalnim recepturama iz Valfresco kužine, te razne potrepštine koje se inače kupuju u marketu, čiju dostavu kupci sada mogu mnogo fleksibilnije planirati.

Dostava isti dan za sada je moguća na poštanske brojeve grada Poreča (52440), Labina (52220) i Rapca (52221), a narudžbe se zaprimaju do 17:59 sati. Dostava se u tom slučaju vrši od 11:00 do 20:00 sati na kućnu adresu kupca ili se preuzima na Valfresco Direkt Takeaway Punktu u Poreču ili Labinu. Iz Valfresco asortimana kupci imaju ponuđena odabrana jela iz Valfresco kužine koja mogu biti dostavljena isti dan.  

Opcija „dostava na više termina“ omogućuje kupcu planiranje dostave iste košarice na do tri termina. Ovim putem kupac koji, primjerice, želi naručiti gotova ili polugotova jela iz Valfresco kužine, može lakše rasporediti obroke kroz tjedan a dostavu plaća samo jednom. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 300,00 kuna.

Valamarova online trgovina Valfresco Direkt inovativna je usluga koja na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara, i brojnih drugih domaćih proizvođača, kao i povezanih djelatnosti. Valamar nastavlja širiti mogućnosti usluge, kao i ponudu s jamstvom vrhunske kvalitete i sigurnosti proizvoda.

 

 

Print Friendly, PDF & Email