NEWS

Valfresco Direkt dostavlja svježu Marfish ribu

Marfish_1
02.07.2021. 12:01; ; Početna / Gospodarstvo / Valfresco Direkt dostavlja svježu Marfish ribu

Valfresco Direkt od sada nudi dostavu svježih brancina direktno iz uzgajališta Marfish sa zapadne strane jadranskog otoka Iža.

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina s dostavom, kontinuirano radi na širenju suradnje s lokalnim partnerima i dobavljačima, a odnedavno surađuje i s Marfishom – tvrtkom koja se bavi uzgojem, transportom i prodajom autohtone jadranske ribe.

Marfish je obiteljski posao osnovan 1994. godine, a tokom godina izrastao je u lidera proizvodnje ribe u premium segmentu. Uzgajališta Marfish nalaze se sa zapadne strane jadranskog otoka Iža i primjenjuju najsuvremenija svjetska znanja i tehnologije u proizvodnim ciklusima, te posebnu pažnju posvećuju najstrožim ekološkim standardima. Za razliku od industrijskog intenzivnog uzgoja ribe koja se uzgaja 18-24 mjeseca, riba prosječne težine od 1-2 kilograma uzgaja se četiri do pet godina, pa se tako Marfish ribi posvećuje maksimalna pažnja po pitanju prehrane i zdravstvenog stanja, čineći ga jedinstvenim proizvodom na našem tržištu. Osim toga, model uzgoja koji se primjenjuje potpuno je održiv s minimalnim utjecajem na okoliš.

Marfish, odnosno Martinović-fish, maksimalno ulaže u inovacije i očuvanje okoliša. Našim načinom uzgoja ne nanosimo štetu morskom dnu, te se na našim sidrenim mjestima mrijeste razni morski organizmi. Valamar prepoznaje kvalitetne partnere, osobito one koji su usmjereni na održivost i zaštitu okoliša i vjerujem da će kroz ovu suradnju mnogi kupci uživati u našoj prirodno uzgojenoj ribi kojom pridonose zaštiti i obnovi života u moru,“ izjavio je Željko Martinović, vlasnik Marfisha.

Marfish brancini se uzgajaju u uvjetima iznimne čistoće mora, te blage mediteranske klime, a Valfresco kupac dobiva ribu unutar 24 sata od izlova. Narudžbe se zaprimaju putem Valfresco Direkt informacijskog centra svakim danom, najkasnije do srijede u 19 sati za dostavu u petak, uz to, čišćenje ribe je besplatno. Riba se dostavlja svaki petak, a narudžba se plaća gotovinom prema težini ribe koja je dostavljena. 

 Valfresco Direkt potiče snažnije povezivanje turizma i poljoprivrede te olakšava vrhunskim lokalnim proizvođačima plasman proizvoda domaćim i stranim gostima. Valfresco Direkt kupci mogu biti sigurni da će dobiti kvalitetne i domaće namirnice i jela pripremljena uz najviše ugostiteljske standarde te Valamar garanciju kvalitete i sigurnosti.

Print Friendly, PDF & Email