NEWS
HALF MARATON S

Valamarovi umirovljenici zadovoljni Valfresco Direkt uslugom

Centralna kuhinja Vinež_6
19.06.2020. 10:40; ; Početna / Gospodarstvo / Valamarovi umirovljenici zadovoljni Valfresco Direkt uslugom

Valamarovi umirovljeni kolege iz Istre dobili su na korištenje bon za kupnju proizvoda u Valamarovoj novoj online trgovini Valfresco Direkt. Bon u iznosu od 200 kuna umirovljenici mogu iskoristiti za kupovinu zdravih i domaćih namirnica koje Valfresco Direkt dobavlja direktno od lokalnih proizvođača i OPG-ova i na jednom mjestu nudi čitav niz proizvoda: povrće, voće, mesne i morske delicije, sireve, mliječne proizvode, domaće pašte, vina, craft piva, maslinova ulja i brojne druge ekološki uzgojene proizvode.

„Iz Valfresco ponude odabrala sam meso od boškarina, kravlju skutu, sir, kobasice i još neke proizvode. S obzirom da sam umirovljenik, bila sam oduševljena iznosom bona koji mi je svakako popunio mjesečni budžet. Zadovoljna sam i uslugom dostave i ljubaznim dostavljačem koji je došao u točno dogovoreno vrijeme. Pri odabiru namirnica odlučila sam se za one koje ne mogu naći u trgovini, a upravo sam te namirnice koje mi nedostaju pronašla u ponudi Valfresca. Iako sam u mirovini i imam vremena za kuhanje, sljedeće što ću naručiti iz Valfresca su gotova jela za koja sam čula da ih svi hvale“, ističe Vivjen Gobo, Valamarova umirovljenica u destinaciji Rabac.

Ova inicijativa dio je Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja Naši umirovljenici kroz koji se osigurava podrška i njegovanje dugoročnih odnosa s umirovljenim zaposlenicima, ponajprije u znak zahvalnosti za njihov doprinos tijekom radnog vijeka.

U svoje ime i u ime umirovljenika Valamara, danas članova kluba umirovljenika Galija, želim se zahvaliti Valamaru na Valfresco poklon bonu koji za sve nas ima veću vrijednost od samog iznosa. Ugodno je znati da nas se Valamar sjetio i upravo to je vrijednost i veličina zaposlenika ove kompanije. Online narudžba bila je za mnoge od nas mali izazov, ali uz našu djecu i unuke sve smo vrlo lako riješili”, dodaje Marija Maras iz Kluba umirovljenika Galija, ogranak Rivijeraša.

Koristeći Valamarovu novu uslugu Valfresco Direkt, svi građani na području Istre mogu na jednostavan i siguran način ostvariti online kupnju domaćih i svježih namirnica te vrhunski pripremljenih jela po konkurentnim cijenama, kao i nabavu različitih drugih proizvoda i potrepština koje im Valfresco Direkt dostavlja direktno na kućni prag, što je dodatna pogodnost ove usluge osobito za naše starije sugrađane.

Valamar PR

Print Friendly, PDF & Email