NEWS
Ljekarna

Valamar predstavlja novu investiciju: Valamar Isabella Island Resort****

2013-08-21_08h31_48
21.08.2013. 08:32; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar predstavlja novu investiciju: Valamar Isabella Island Resort****

Poreč je jedna od najljepših i najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Udaljen samo kratkom vožnjom brodom nalazi se prekrasni otok Sveti Nikola.
Otok na kojem će zaživjeti Valamar Isabella Island Resort **** odlično je povezan s porečkom rivom. Uz obnovu i modernizaciju postojećih objekata kao što su Fortuna Island Hotel, Isabella Castle, renoviranje apartmana i bungalova, kao i niza dodatnih sadržaja poput bazena, dječjeg kluba i spa, u svibnju 2015. godine otok će postati vrhunsko odredište za parove i obitelji u potrazi za autentičnim iskustvom s daškom luksuza.
Ljubitelji gastronomije moći će uživati u tri à la carte restorana, četiri različita bara te show-cooking restoranu.
Tijekom dana, gosti mogu uživati u sadržajima poput Activity bazena, bazena za bebe, opuštajućeg Infinity bazena te nekoliko plaža koje su nagrađene Plavom zastavom.
300m2 spa i beauty sadržaja sa saunom, parnom kupelji, beauty centrom, frizerskim salonom i fitnessom također obećavaju opuštanje u bilo koje vrijeme.
Roditelje će razveseliti ponuda profesionalnog čuvanja djece u Maro Club-u sa četiri zvjezdice, kao i bogata dnevna animacija uz zabavni program, dok je za tinejdžere predviđena zabava u Teens Club-u.
Cjelokupnu ponudu upotpunjuje i nekoliko igrališta te Baby room.

Ž.B., Valamar

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email