NEWS

Valamar nudi suradnju OPG-ovima iz Istre

2020-05-08_12h17_05
08.05.2020. 12:18; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar nudi suradnju OPG-ovima iz Istre

Valamar poziva obiteljska gospodarstva u Istri (OPG) da se pridruže kao partneri i redovni dobavljači u pokretanju usluge ValFresco Direkt. Riječ je o novoj on-line trgovini koja će objediniti široku ponudu lokalnih, domaćih i svježih proizvoda vrhunske kvalitete od najboljih obiteljskih gospodarstva u Istri i učiniti je dostupnom svima kroz direktnu dostavu na kućnu adresu. ValFresco Direkt će uz domaće i svježe proizvode lokalne proizvodnje također omogućiti i dostavu gotovih i polugotovih jela iz ValFresco kužine te vina, piva, maslinovih ulja i drugih potrepština.

ValFresco Direkt nudi svojim OPG partnerima cjelogodišnji i kontinuirani plasman proizvoda, cjelokupnu logistiku koja uključuje isporuku na jedno mjesto te mogućnost preuzimanja proizvoda na kućnom pragu, kao i pakiranje te obradu proizvoda za krajnjeg potrošača. U okviru ValFresco Direkta OPG-ovima će se omogućiti vrijedna promocija njihovih proizvoda na web stranici ove on-line platforme te u ostalim medijima i široj zajednici.

Svi zainteresirani OPG-ovi i mali proizvođači mogu dobiti više informacija o projektu i uvjetima suradnje putem maila [email protected] ili telefonski na 052/465-100.

Kroz suradnju s lokalnim gospodarstvima Valamarov novi projekt ima za cilj ojačati lokalnu proizvodnju i tržišnu poziciju malih proizvođača te im omogućiti širu prisutnost i dostupnost.

Print Friendly, PDF & Email