NEWS

Valamar isplaćuje prve nagrade za sezonu

Valamar Riviera_zaposlenici_1
27.07.2022. 20:15; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar isplaćuje prve nagrade za sezonu

Valamar Riviera je ove turističke sezone otvorila sve hotele, ljetovališta i kampove, te premašila broj od 7.000 zaposlenika sredinom srpnja. U dogovoru sa sindikatima i u znak zahvale za dosadašnje postignute rezultate, Valamar nastavlja sa programom nagrađivanja i ove sezone.

Valamar je za mjesec srpanj odlučio isplatiti novčane nagrade u neto iznosu od 200 eura, odnosno 1.500 kuna svim stalnim djelatnicima i djelatnicima s ugovorom na godinu dana, a 100 eura, to jest 750 kuna neto primit će sezonci i stalni sezonci. Nagrade će biti isplaćene s plaćom za srpanj. Nadalje, Valamar nagrađuje djelatnike koji se ističu svojim radom i rezultatima mjesečnim nagradama u iznosu do 1.000 kuna neto u sklopu programa Start Up. Valamar će nastaviti provoditi programe nagrađivanja u skladu s realizacijom i poslovnim rezultatima.

Unatoč krizi, Valamar je proteklih godina znatno podigao plaće i nagrade za sve djelatnike, u što će 2022. godine uložiti  preko 100 milijuna kuna. Valamar je prvi u Hrvatskoj pokrenuo proces usklađivanja plaća u turizmu s europskim, te je početkom godine podigao plaće za stručna zanimanja uključujući kuhare, konobare, kućne majstore specijaliste i recepcionare u hotelima, ljetovalištima i kampovima za prosječno 14% čije plaće ove sezone iznose od 1.000 do 1.600 eura neto. Povećano je i Valamar jamstvo, to jest garancija minimalnog neto primanja za mnoga radna mjesta, na mjesečni iznos od 750 do 1.100 eura. Osim toga, Valamar je ove sezone ponudio dodatne pogodnosti i fleksibilnost s ciljem povećanja zadovoljstva i ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Valamar Riviera je i ove godine na listi TOP poslodavaca u Hrvatskoj, te je petu godinu zaredom jedina turistička kompanija na listi. U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja i razvoj karijera u turizmu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email