NEWS
LIDL – S posao

Valamar Diamant Hotel u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka gostima omogućava čitanje e-knjiga na hrvatskom jeziku

Gradska knjižnica Rijeka_Valamar
S lijeva na desno Martin Valić-Vale, Valamar Riviera, Tanja Badanjak, voditeljica programa u Gradskoj knjižnici Rijeka, Niko Cvjetković, ravnatelj Gradske knjižnice Rijeka, Vlastimir Ivančić, direktor sektora informatike i korisničke potpore u Valamar Rivieri
02.12.2020. 12:04; Učitavanja: 217; Početna / Gospodarstvo / Valamar Diamant Hotel u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka gostima omogućava čitanje e-knjiga na hrvatskom jeziku

Porečki Valamar Diamant Hotel u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka od sada svojim gostima omogućava da u sklopu hotelskog Lounge & Library kutka uživaju u  čitanju e-knjiga na hrvatskom jeziku na tabletima koji su im tamo dostupni.

„Suradnja između Gradske knjižnice Rijeka i Valamara još je jedan iskorak kojim Gradska knjižnica Rijeka izlazi iz okvira klasičnog poslovanja knjižnica. Otvaranje prema turističkom segmentu je ono što ovu uslugu čini posebno inovativnom, i vjerujem da će u e-čitanju uživati i brojni Valamarovi gosti“, izjavio je Niko Cvjetković, ravnatelj Gradske knjižnice Rijeka.

Gradska knjižnica Rijeka razvila je pilot projekt prateći svjetske trendove u želji da nadogradi i modernizira pristup čitateljima, što je oduševilo i Valamarove goste. U okviru suradnje Gradske knjižnice Rijeka i Valamara gosti Valamar Diamant Hotela kao i članovi Gradske knjižnice Rijeka na virtualnim policama mogu pronaći oko 850 recentnih i popularnih naslova, a najčešće je riječ o popularnoj hit literaturi. Veliki e-opus Gradske knjižnice Rijeka trenutno je najveći u Hrvatskoj.

Valamar Diamant Hotel otvoren je cijelu godinu, a odnedavno je svoju ponudu nadogradio i ponudom „Work from Hotel“ što je izuzetno zanimljivo poslovnim gostima.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email